”…Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi…”

Ukraina vietti taannoin itsenäisyyspäiväänsä. Itsenäisenä. Olemme kaikki varmasti väsyneitä lukemaan sodasta kertovia otsikoita. Niissä heijastuu epävarmuus tulevasta. Kukaan ei tiedä milloin ja miten sota päättyy. Samaan aikaan Lähi-itä on liekeissä, eikä kukaan tarkkaan tiedä milloin ja miten sota siellä päättyy.

Man holding the globe and praying for people around the world.

Omiin aamurutiineihini kuuluu Isä meidän -rukous. Viimeksi tänään ajatukseni kiinnittyivät voimallisiin sanoihin rukouksessa: ”Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi…”.

En vain rukoillut tai lukenut näitä sanoja läpi. Niiden kohdalla loisti jokin sisäinen valo, joka pysäytti ajatukseni. Eikö kaikessa mitä teemme tulisi tärkeimpänä olla tuoda Jumalan valtakunta ihmisiä lähelle ja että Hänen tahtonsa tapahtuisi. Kun tahdomme samaa, mitä Jumala tahtoo ja toimimme sen mukaan, tuomme Jumalan valtakunnan lähelle ihmisiä.

Kristittyinä meidän ei tarvitse vain voimattomina seurata sivusta ja lukea huonoja uutisia, jotka lisäävät epävarmuutta. ME VOIMME TEHDÄ ASIOILLE JOTAIN!

Uusimmassa Patmosviesti -lehdessämme kerromme sinulle Ivan ja Gabriela Patrashista, jotka uskollisesti työskentelevät Patmoksen tukemina Poroshkovon vuoristossa ukrainalaisten parissa. Ilman Patmos-ystävien tukea työ, jota Jumala on aivan ihmeellisesti siunannut, olisi saattanut loppua.

Samaan aikaan Kiovan raamattuinstituutti järjestää jälleen kristillistä traumaterapiakoulutusta ja Patmos on lupautunut kustantamaan koko kurssin siihen ilmoittautuneille hengellisen työn tekijöille. Ukrainassa on paljon sodan vuoksi särjettyjä ihmisiä, jotka tarvitsevat rinnalla kulkemista ja ovat myös avoimia kuulemaan Jumalan rakkaudesta.

Nostan nämä esimerkit Patmoksen kiireisimmistä tarpeista esiin tässä osoituksena siitä, että rakkaudenlahjallasi saat aikaan jotain todellista Jumalan valtakunnan ja Hänen tahtonsa vaikutuspiiriin kuuluvaa.

Emme Jeesuksen seuraajina vain passiivisesti odota, että kunpa Jumalan valtakunta pian tulisi, jotta Hänen tahtonsa voisi tapahtua maan päällä. Emmehän halua olla niitä, joista Jaakob sanoo: ”Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee…” (Jaak. 4:17).

Voimme rukouksin ja rakkaudenlahjoin tehdä Jumalan valtakunnan ja Hänen tahtonsa mukaisia tekoja siten tuoden Jumalan valtakunnan lähelle – niin kuin Vapahtaja toi valtakunnan lähelle palvelutyössään.

Kiitos, että jälleen tässä kuussa olet yhdessä kanssamme tekemässä Jumalan tahdon mukaisia rakkauden tekoja rakkaudenlahjallasi.

Kadonneiden, eksyneiden, haavoittuneiden ja heikkojen puolella

”Kadonneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin, haavoittuneet sitoa, heikkoja vahvistaa…” – Hesekiel 34:16

Sinun rakkaudenlahjasi kautta Jeesus etsii kadonneita, eksyneitä ja hoitaa haavoitettuja ja heikkoja Patmoksen eri kentillä. He saavat kosketuksen Jumalan hyvyydestä ja välähdyksen siitä, mitä Jumalan valtakunta on, kun osallistut keräykseen nyt.

PASI TURUNEN

Lue uusin julkaisumme: