Taivasta varten – Slummikeskus Taivaassa Brasiliassa julistetaan Jeesusta

Aineellinen apu ja hädässä olevien auttaminen on keskeistä Patmoksen Lastenavun työssä. Ajallisen avun rinnalla haluamme aina pitää mielessä myös sen, että olemme kaikki iankaikkisuusolentoja. Siksi kerromme kaikilla kummikentillämme Jeesuksesta Kristuksesta, joka yksin voi antaa synnit anteeksi ja avata tien taivaan kirkkauteen.

Kummikohteidemme työntekijät pitävät pyhäkouluja, raamattukerhoja, nuorteniltoja ja kesäleirejä. He kertovat lapsille Jeesuksesta, lasten parhaasta ystävästä, ikätasoisesti ja kulttuuriin sopivasti.

Slummikeskus Taivas toimii Jangurussun slummissa Fortalezassa Brasiliassa.

Jo pienikin lapsi voi löytää rauhan, turvan ja ilon Jeesuksen yhteydessä. Turvattomasta ja traumatisoivasta taustasta tulevat lapset saavat turvaa ja rauhaa Jumalalta, joka hallitsee kaiken yläpuolella.

Slummikeskus Taivaassa slummin perheet saavat kuulla evankeliumin.

Brasilian kummikohteessamme Slummikeskus Taivaassa järjestetään säännöllisesti pyhäkouluja, nuortentilaisuuksia ja raamattutunteja. Lapset ovat mukana tekemässä raamattuaiheisia näytelmiä ja laulavat innokkaasti ylistyslauluja Jeesukselle.

Fortalezan slummin lapset tykkäävät pelata jalkapalloa Slummikeskus Taivaan joukkueessa ja sitä kautta tulevat myös muuhun toimintaan mukaan.

Lomien aikana lapsille pidetään päiväleirejä, joissa hauskanpidon ja pelien rinnalla on aina hengellinen opetus, rukous ja ylistys.

Lähettimme Silja Lima kertoo, että myös slummin lasten äidit kokoontuvat raamattupiiriin. Usko ja rukous auttavat slummin vaarallisissa ja haastavissa oloissa.

Lapsille järjestetään Slummikeskus Taivaan tiloissa kaikenlaista hauskaa ohjelmaa: kisoja, askartelua, kerhoja, tukiopetusta. Aktiviteettien lisäksi siellä pidetään lapsille raamattutunteja ja julistetaan evankeliumia.

Hengelliselle työlle on valtava tarve. Patmoksen kahden käden evankeliumi, iankaikkinen ja ajallinen apu annettuna samaan aikaan, toteutuu Jangurussun slummissa.

Etsimme 100 uutta kummia eri Lastenapumme kentille, joista Brasilian Slummikeskus Taivas on yksi.

Olisitko Sinä yksi Brasilian slummin lasten kummi? Ilmoittaudu kummiksi alla olevasta linkistä tai sähköpostilla osoitteessa kummiohjelma(at)patmos.fi. Sieltä voit myös kysyä lisää kummityöstämme.

Tule kummiksi

Brasilian lapset – Jangurussun slummin lapset Fortalezassa

Brasilian lasten kummit vievät apua Jangurussun slummin perheille Fortalezaan, jossa toimii Slummikeskus Taivas. Kummituki on mm. tukiopetusta, raamattuopetusta, jalkapallotreenejä pojille, käsityö- ja askartelukerhoja tytöille sekä lasten perheiden ja erityisesti teiniäitien tukemista. Slummin uskoon tulleille nuorille järjestetään myös opetuslapseuskouluja. Työtä johtavat Patmos-lähetit Silja ja Ronaldo Lima.