Israel nousee! Tule ja katso!

Muinaisten profetioiden täyttymys nykyajan valokuvalinssin läpi katsottuna! Näe omin silmin todisteita siitä, että Jumala pitää sanansa kansalleen 2000 vuoden jälkeen. Ymmärrät myös aikamme ainoalaatuisen merkityksen lokakuun 7. päivän Hamasin hyökkäyksen jälkeisessä Lähi-Idässä ja mihin tämä kaikki johtaa. 2.-5. syyskuuta 2024 Helsinki, Lahti, Pori ja Turku.

Doug Hershey artikkeli ja mailchimp

Vieraamme DOUG HERSHEY on tunnettu yhdysvaltalainen kristitty kirjailija sekä Jumalan profeetallisen sanan julistaja. Yli 10 viime vuoden ajan hän on tutkinut muinaisia heprealaisia Pyhiä kirjoituksia dokumentoiden nykyajan valokuvalinssien kautta niiden hämmästyttävän ja konkreettisen toteutumisen meidän päivinämme. Hersheyn ainoalaatuinen esitys muinaisten profetioiden täyttymyksestä valokuvalinssin läpi katsottuna on herättänyt suurta mielenkiintoa kansainvälisesti Kuten Israelin entinen Yhdysvaltojen suurlähettiläs Danny Ayalon on sanonut: ”Esitetyt valokuvatodisteet Israelin maan ennallistamisesta ovat suoranaista ihmettä.”

Tilaisuuksissa mukana toiminnanjohtaja Pasi Turunen (tulkkaus).

Tilaisuudet seuraavasti:

  • HELSINKI: Maanantaina 2.9. klo 18:30, Pyhän sydämen kappeli, (Kirstinkatu 1)
  • LAHTI: Tiistaina 3.9. klo 18:30, Wanha Walimo, (Vesijärvenkatu 25).
  • PORI: Keskiviikkona 4.9. klo 18:00, Elämä Eliksiiri (Vanhakoivistontie 12)
  • TURKU: Torstai 5.9. klo 18:00, Mikaelin seurakuntakoti (Puistokatu 13)
  • JÄRVENPÄÄ: Lauantai 7.9. klo 14:00, Arkki seurakunta (Wärtsilänkatu 8)
  • VANTAA: Sunnuntai 8.9. klo 16:00, Vantaa International Christian Fellowship, Minttukirkko (Minttutie 20). In English only.

”Sillä totisesti minä sanon teille: monet profeetat ja vanhurskaat ovat halunneet nähdä, mitä te näette, eivätkä ole nähneet, ja kuulla, mitä te kuulette, eivätkä ole kuulleet.” (Matt. 13:17)

Vapaa pääsy. Tervetuloa. Kutsu ystäväsikin mukaan!