Patmos-blogi

”Oma sika?”

Laura Seppi Laura Seppi kirjoittaa Porissa. Hän on eläkkeellä oleva kielen kääntäjä, jonka erikoisena kiinnostuksena ovat Raamatun kielet. Laura kirjoittaa ajankohtaisista asioista. Ajoittain hänen tekstiensä päällisen puolen takana on vasta varsinainen viesti – kannattaa etsiä se esille.
Julkaistu:

Kuusikymmenluvulla, kun CIA junaili Etelä-Amerikan banaanivaltioihin omia johtajiaan, joku kysyi: – Eikös tuo teidän tukemanne valtionjohtaja olekin rikollinen ja konna? Hänelle vastattiin: – Kyllä me tiedämme, että diktaattori se ja se on sika, mutta kun se on oma sika.

Nyt meillä on tilanne Lähi-Idässä. Hizbollah asemoi itseään Unifil-joukkojen selustaan ja sekaan, sieltä on hyvä takaa lähettää ohjuksia Israelin siviilikohteisiin. Jos YK:lta kysyisi mikä tämä Hizbollah on, sieltä luultavasti sanottaisiin: ”Äärijärjestö. Noo, voi sitä ehkä terrorijärjestöksikin kutsua, mutta kun.. mutta kun..”

Veikkaan, ettei (hienostuneen antisemitistinen) YK ikinä, milloinkaan, kuuna kullan valkeana, ikimaailmassa tule kutsumaan kansainvälisiä (kristittyjä, maallisia..) Unifil-sotilaita Etelä-Libanonista sodan jaloista pois. Syitä: ’ihmisoikeudet’, ’humanitääriset seikat’, ’tasa-arvo’, ’rauha’, ’itsemääräämisoikeudet’, ’kolonialisminvastaisuus’ ja niiin edelleen.

Olettekos huomanneet, miten keisarilla on uudet, upeat vaatteet?

– – –

(Tunnustan ja myönnän, kirjoittajana minulla välistä luistaa ”ilkeyskytkin” aika lailla.)

Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.

Lue ohjeet kommentoinnille

Kommentit (1)

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. IlkkaT.O.

    Lähi-idän tilanteeseen suhtautumisen suhteen YK on se suuri antisemitistinen ”pääsika”, niin huolettomasti se suuressa enemmistössä olevien jäsentensä mielipiteiden avulla jäsenjärjestöineen käyttäytyy, sanoin ja teoin Israelia kohtaan pääsihteerikkö Guterres’n johdolla. Kymmenet miljardit ovat sen ja jäsenjärjestöjensä kautta vuosien ja -kymmenten saatossa virranneet palestiinalaisjärjestöille kaiken sen öljyisen arabirahan lisäksi, jota niille on lapioitu urakalla. Rukoukseni on, että YK jäsenjärjestöineen tuhoutuisi organisaatioina, ei tietenkään ihmishenkien menetyksinä. Kallis ja puolueellinen organisaatio, joka ei kaihda toimimasta islamilaisten maiden toiveiden mukaisesti.
    YK:n käyttämän avustusrahoituksen voisi käyttää niin, että siitä olisi todellinen apu ja hyöty: Jos kaikki se apu, joka palestiinalaisille olisi mennyt oikeisiin- ei tunneli-infraan – kohteisiin, millaisissa olosuhteissa gazalaisetkin eläisivät?
    YK:n sisäinen salajuoni Israelin tuhoamiseksi on ollut käynnissä jo niin pitkään, ettei yksikään länsimaa voi tehdä muuta kuin”pilatukset” käsiänsä huuhtomalla – ”mitään en oo nähny, mitään en oo tehny”.
    YK on tehnyt moniä miljänääreja ja jopa miljardööreja johtavista palestiinalaishenkilöistä ja suvuista. ”Islam ei ole rauhanuskonto”, ei mulla muuta.